Spexa till det inför nyårsfesten med färgglada linser

Capture

Vanligtvis brukar nyårsfester innebära formell klädsel med exempelvis en kostym eller liknande. Men varför inte överraska alla dina kompisar med en totalt annorlunda stil? Sätt på dig några färgade linser och liva upp festen rejält istället!

Du som bär linser till vardags får ett ypperligt tillfälle att skaka om rejält i grytan. Vad skulle dina vänner säga om du helt sonika dök upp i lila linser? De skulle få en chock! Vi på emlas vill därför tipsa om att köpa färgade linser.

Det finns faktiskt sådana linser både med och utan styrka. På så sätt behöver du inte lida av att synen försämras. Mycket smidigt!

Partykungen har ett brett utbud av färgade linser, du kan exempelvis hitta dragon eyes, vampire, hellraiser, werewolf och helfärgade linser. Om du vill spexa till det maximalt och addera speciella effekter är detta sajten för dig! Men notera att dessa inte har någon styrka i sig, utan de är helt och hållet anpassade för utklädnad.

Något som också kan vara kul är att på ett subtilt sätt överraska festdeltagarna genom att sätta in naturligt färgade linser. Dagens produkter är så pass välutvecklade att du med lätthet kan skifta ögonfärg utan att någon kommer märka det. Dessutom har de moderna färglinserna kapacitet att bibehålla samma styrka som transparenta linser. Du kan hitta färgade linser med styrka från +6 till -8. Lensstore och Netlens är två exempel på nätbutiker som säljer naturliga linser.

Men det är självklart inte bara vid nyår som du kan skifta ögonfärg, faktum är att det är många som brukar byta färg från dag till dag. När du väl provat färgade linser kommer du med all säkerhet få smak på det!

Med det sagt vill vi önska alla läsare god jul och gott nytt år. Fortsätt följa oss även 2017 för att få den senaste och mest värdefulla informationen om linser.